Αρχική Σελίδα Προϊόντα3 τράπεζα φορτίων φάσης

3000 μπλε/γκρίζας 3 φάσης φορτίων KW εργασίας τράπεζας συνεχούς με την ένωση του δαχτυλιδιού

καλής ποιότητας φορητή τράπεζα φορτίων για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας φορητή τράπεζα φορτίων για τις πωλήσεις
Εκτιμάμε ιδιαίτερα την τακτοποιημένη λήξη και οργανωμένο σύστημα. Για να είναι τίμια με σας, δεδομένου ότι είμαι στην ηλεκτρική παραγωγή από περισσότερο από 30 έτη, η τράπεζα φορτίων σας είναι η καλύτερη εγώ βλέπει πάντα. Είναι τέλειο. Σας ευχαριστούμε και ευχαριστήστε καθέναν που συμμετείχε στο σχέδιο manufacturind που συσκευάζει και που χειρίζεται αυτές τις τράπεζες.

—— Ghalib Zayed

Το ταϊλανδικό topromote επαφών Mr.Dong Pls και πωλεί το loadbank σας. Είπα Mr.Dong Ταϊλανδός ότι είμαστε ευχαριστημένοι από KX Loadbank και επίσης ευχαριστημένος από τις υπηρεσίες σας

—— Tuong

Είμαι Online Chat Now

3000 μπλε/γκρίζας 3 φάσης φορτίων KW εργασίας τράπεζας συνεχούς με την ένωση του δαχτυλιδιού

Κίνα 3000 μπλε/γκρίζας 3 φάσης φορτίων KW εργασίας τράπεζας συνεχούς με την ένωση του δαχτυλιδιού προμηθευτής
3000 μπλε/γκρίζας 3 φάσης φορτίων KW εργασίας τράπεζας συνεχούς με την ένωση του δαχτυλιδιού προμηθευτής 3000 μπλε/γκρίζας 3 φάσης φορτίων KW εργασίας τράπεζας συνεχούς με την ένωση του δαχτυλιδιού προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  3000 μπλε/γκρίζας 3 φάσης φορτίων KW εργασίας τράπεζας συνεχούς με την ένωση του δαχτυλιδιού

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Kaixiang
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμό μοντέλου: AC4.16KV-3000kW

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Συσκευασμένος στο εμπορευματοκιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: μέσα σε 40 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: Western Union, L/C, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 100 Σύνολα / μήνα
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
μοντέλο: AC4.16KV-3000kW Ονομαστική ισχύς: 3000 KW
Τάση: AC4.16KV Χρώμα: Μπλε και γκρι
Επιδόσεις: Συνεχής εργασία Συνολική ανοχή: ±3%

τράπεζα φορτίων φάσης 4.16KV 3000kW 3 με τις καλύτερες πωλήσεις και τη υψηλή επίδοση

Εισαγωγή

(1) σύμφωνα με τις ειδικές απαιτήσεις των χρηστών στην περιοχή, στη συμφωνία τα τεχνικά πρότυπα της τράπεζας φορτίων υψηλής τάσης AC4.16KV-3000kW (εφεξής καλούμενης «το σύστημα») και τα εξαρτήματά του προτείνονται συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας, της απόδοσης, της χρήσης, της δομής, της εγκατάστασης και της δοκιμής τους για να παρέχουν στους χρήστες μια υψηλή αποδοτική και αξιόπιστη επιλογή, προκειμένου να ικανοποιηθεί η ανάγκη για τη δοκιμή φορτίων γεννητριών.

(2) το σύστημα αποτελείται από 1 σύνολα τράπεζας φορτίων 3000kW. Το σύστημα αποτελείται από δύο μέρη της μέτρησης & του ελέγχου και του φορτίου, κυρίως συμπεριλαμβανομένης της ξηράς τράπεζας φορτίων εναλλασσόμενου ρεύματος τύπων υψηλής τάσης, αυτόματο σύστημα αποκτήσεων στοιχείων, αυτόματα που φορτώνει και σύστημα ελέγχου εκφόρτωσης, η δροσίζοντας συσκευή, ο βοηθητικός έλεγχος, το παράθυρο τηλεχειρισμού και λογισμικό PC και ούτω καθεξής.

Εφαρμογή

1 το σύστημα είναι μια μόνος-αναπτυγμένη συσκευή που χρησιμοποιείται για τη δοκιμή φορτίων ηλεκτρικής ενέργειας από Kaixiang Technology. Συνδυάζει τέλεια την ξηρά ενότητα φορτίων τύπων υψηλής τάσης και την ενότητα μέτρησης και ελέγχου, ακριβώς δύναμη παραγωγής δοκιμής και απόδοση φορτίων των ειδών συνόλου γεννητριών.

Το σύστημα αποτελείται κυρίως από το φορτίο αντίστασης, τη συλλογή στοιχείων, το σύστημα ελέγχου, τη δροσίζοντας συσκευή, κ.λπ. Το σύστημα μπορεί να εξετάσει τη δύναμη παραγωγής και την απόδοση φορτίων των συνόλων γεννητριών.

2 το σύστημα μπορεί να φορτώσει την ισχύ στην εκτιμημένη σειρά, την κατάσταση 3 γεννητριών μέτρου τάση φάσης, την τρέχουσα, ενεργό ισχύ, τον παράγοντα ισχύος, τη συχνότητα, και τον τρέχοντας χρόνο, και να μιμηθεί το γεννητριών εργαζόμενο κράτος φορτίων συνόλου πραγματικό. Η εισαγωγή δύναμης που χρησιμοποιεί τον τμηματικό τύπο, φορτίο τύπων ενεργειακού διασκεδασμού, forced-air ψύξη, αποκεντρωμένος αέρας ανεφοδιασμού 3 φάσης ανεμιστήρας, ροή αέρος είναι ικανοποιητική και χαμηλού θορύβου.

3 το σύστημα μπορεί να λειτουργήσει με το λογισμικό PC για να πραγματοποιήσει την ευφυή λειτουργία, να τελειώσει αυτόματα τις παραμέτρους που εξετάζουν, και να δημιουργήσει τον πίνακα στοιχείων δοκιμής, καμπύλες και οι εκθέσεις που μπορούν να τυπωθούν, μειώνουν πολλή χειρωνακτική λειτουργία.

 

Τεχνική προδιαγραφή

Παράμετρος συστημάτων
Τάση/συχνότητα εκτίμησης 4.16KV, 3 φάση 3wire 60Hz
Ανώτατη δύναμη φορτίων Ανθεκτικό φορτίο: 3000kW
Βήματα φορτίων Συνολικά 6 βήματα: 100kW, 200kW, 400kW, 500kW, 800kW, 1000kW, ελάχιστο βήμα 100kW, αξία 100kW φορτίων βημάτων
Παράγοντας δύναμης 1
Ανοχή φορτίων (κάθε βήμα) ±5%
Ανοχή φορτίων (συνολικά) ±3%
Τάση &Control ανεμιστήρων Εξωτερικό εναλλασσόμενο ρεύμα 3 φάση 4 καλώδιο, 380V/60Hz
Σύνδεση καλωδίων

Φραγμός εισαγωγή-χαλκού τραπεζών φορτίων (σύζευξη «Υ» αστεριών)

Εισαγωγή-συνδετήρας-φραγμός δύναμης ελέγχου

Διεπαφή επικοινωνίας RS485, RS232
Μόνωση Φ
Ανώτατος βαθμός προστασίας IP54
Κύκλος καθήκοντος Συνεχής
Ψύξη Αναγκασμένος - αερόψυξη, από τον αξονικό ανεμιστήρα οριζόντιος αέρας κολπίσκων, κάθετη ψύξη εξάτμισης
Περίφραξη Τύπος εμπορευματοκιβωτίων, με μια σκάλα, έναν κολπίσκο αέρα και μια έξοδο με την περίφραξη πλέγματος και την πόρτα προστασίας
Εσωτερικός φωτισμός Ο επαρκής εσωτερικός φωτισμός θα παρασχεθεί
Μεταφορά Ανύψωση, υπάρχει ανυψωτικό lug στην κορυφή του περιβλήματος
Χρώμα Γκρίζο RAL7035 ή όπως απαιτείται
Διαστάσεις Περίπου 6058mm×2350mm×2591mm (L×W×H)
Παράμετρος λειτουργικών περιβαλλόντων
Περιβαλλοντική θερμοκρασία -10℃~+50℃
Σχετική υγρασία ≤95%
Ατμοσφαιρική πίεση 86~106kPa
Εμπορικά σήματα των κύριων συστατικών
Επαφέας Xiguang
PLC Siemens
Θρυαλλίδα Chuantai
Αντιστάτης κραμάτων (μόνος-ανάπτυξη)
Στοιχεία - λογισμικό επεξεργασίας (μόνος-ανάπτυξη)
 
Κύρια χαρακτηριστικά γνωρίσματα

(1) το εμπορευματοκιβώτιο γίνεται από τον επαγγελματικό κατασκευαστή εμπορευματοκιβωτίων, το οποίο εξασφαλίζει ότι η παραγωγή είναι αυστηρά σύμφωνα με την πρακτική κατασκευής container και τα σχετικά πρότυπα.

(2) η τράπεζα φορτίων υιοθετεί το τυποποιημένο εμπορευματοκιβώτιο, το γενικό λάθος του καθορισμού της τρύπας είναι ±2 εκατ., έτσι ώστε το εμπορευματοκιβώτιο μπορεί να φθάσει στις απαιτήσεις στη μεταφορά και την αποθήκευση. Η εσωτερική δομή είναι ένα ειδικό σχέδιο, το οποίο διαιρείται σε ανεξάρτητη σύνδεση, ενότητα αντίστασης, ψύξη ανεμιστήρων, ειδική μόνωση και ούτω καθεξής.

(3) το ρουλεμάν φορτίων εμπορευματοκιβωτίων σχεδιάζεται σύμφωνα με τον κώδικα σχεδίου εμπορευματοκιβωτίων. Κατά την ανίχνευση, χρησιμοποιήστε τον ειδικό μετρητή TT100 πάχους για να ανιχνεύσετε το λάθος του υλικού σχεδίου πάχους και σχεδίου, ώστε να εξασφαλιστεί ότι η γενική δομή του εμπορευματοκιβωτίου καλύπτει τις απαιτήσεις του ρουλεμάν φορτίων. Γενικά, το πραγματικό συνολικό βάρος του φορτίου είναι μόνο για 10T, μόνο 1/3 του μεταφέροντος σχεδίου, μπορεί να εξασφαλίσει την ασφάλεια και την αξιοπιστία της ανύψωσης και της κίνησης.

(4) η τράπεζα φορτίων γίνεται στον τύπο εμπορευματοκιβωτίων, με την ένωση του δαχτυλιδιού πάνω από το εμπορευματοκιβώτιο, εύκολο να ανυψώσει και να μεταφέρει. Υπάρχουν διαδικασίες του αντιδιαβρωτικού, αντι αλμυρού ψεκασμού και αντι μυκητιακού σύμφωνα με την απαίτηση του εύκολου θάλασσα-μεταφερμένου εμπορευματοκιβωτίου. Την περίπτωση στρώνουν με άμμο και, ψέκασε με το thermo-stable μονώνοντας παλτό, και ψέκασε με το σκάφος το ειδικό χρώμα έξω. Εξετάζοντας την ψύξη, που ανυψώνει τη μεταφορά, η συστατική διανομή και ούτω καθεξής, τράπεζα φορτίων αντιμετωπίζεται με πέρα από τη θερμότητα και τη??????????? γαλβανίζοντας διαδικασία, εσωτερικό χρώμα με το υψηλής θερμοκρασίας χρώμα. Τα μπουλόνια συνδέουν τα υποστηρίγματα υποστήριξης και την τράπεζα. Τα συστατικά καλά-διανέμονται κάθε ενότητα διανέμεται με την ομοιομορφία για να σιγουρευτεί την κατάλληλες διανομή και την ψύξη βάρους.

3000 μπλε/γκρίζας 3 φάσης φορτίων KW εργασίας τράπεζας συνεχούς με την ένωση του δαχτυλιδιού

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Hebei Kaixiang Electrical Technology Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Bruce

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα