Αρχική Σελίδα

Hebei Kaixiang Electrical Technology Co., Ltd

καλής ποιότητας φορητή τράπεζα φορτίων για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας φορητή τράπεζα φορτίων για τις πωλήσεις
Εκτιμάμε ιδιαίτερα την τακτοποιημένη λήξη και οργανωμένο σύστημα. Για να είναι τίμια με σας, δεδομένου ότι είμαι στην ηλεκτρική παραγωγή από περισσότερο από 30 έτη, η τράπεζα φορτίων σας είναι η καλύτερη εγώ βλέπει πάντα. Είναι τέλειο. Σας ευχαριστούμε και ευχαριστήστε καθέναν που συμμετείχε στο σχέδιο manufacturind που συσκευάζει και που χειρίζεται αυτές τις τράπεζες.

—— Ghalib Zayed

Το ταϊλανδικό topromote επαφών Mr.Dong Pls και πωλεί το loadbank σας. Είπα Mr.Dong Ταϊλανδός ότι είμαστε ευχαριστημένοι από KX Loadbank και επίσης ευχαριστημένος από τις υπηρεσίες σας

—— Tuong

Είμαι Online Chat Now

Hebei Kaixiang Electrical Technology Co., Ltd

1 2
Hebei Kaixiang Electrical Technology Co., Ltd Hebei Kaixiang Electrical Technology Co., Ltd
Εταιρεία 1 Επιχείρηση 2

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Φορτίο θριάμβου
Αριθμός Υπαλλήλων : 120~130
Ετήσιες πωλήσεις : 10000000-15000000
Ιδρύθηκε Έτος : 1994
Εξαγωγή pc : 50% - 60%

Η ευφυής τεχνολογία ανίχνευσης δύναμης Kaixiang είναι ο κινεζικός βιομηχανικός ηγέτης που αφιερώνεται στην παροχή της δοκιμής φορτίων και της συντήρησης όλων των τύπων δυνάμεων, για να αποφύγει τα ατυχήματα και τις οικονομικές απώλειες λόγω της διακοπής ρεύματος. Σαν επιχειρήσεις μιας εθνικές υψηλής τεχνολογίας, επιστήμη και τεχνολογία για να δημιουργήσει το της βιομηχανίας πρώτο κέντρο επιχειρηματικής τεχνολογίας Kaixiang δημοτικό, με την καθιέρωση του παλαιότερων και μεγαλύτερων ευφυών κέντρου Ε&Α εξοπλισμού ανίχνευσης δύναμης της Κίνας και της βάσης παραγωγής, που δημιουργεί το πρώτο εμπορικό σήμα φορτίου κινεζικής ανίχνευσης του «KAIXIANG δύναμης. »

Η τεχνολογία Kaixiang καθιερώθηκε το 1994, μακροπρόθεσμη εστίαση στην έξυπνη ανάπτυξη τεχνολογίας ανίχνευσης δύναμης και εφαρμογή στη ναυπηγική, το πετρέλαιο, τις παράκτιες πλατφόρμες, τα κέντρα δεδομένων, τις επικοινωνίες, τη δύναμη, στρατιωτικός, την αεροπορία, τα ερευνητικά κέντρα και άλλες περιοχές, και στην ακριβή συμφωνία με το διεθνές σύστημα διαχείρισης ποιοτικών προτύπων ISO9001 για το σχέδιο, την κατασκευή και την υπηρεσία. Οι βασικές τεχνολογίες της επιχείρησης είναι ανεξάρτητη έρευνα, έχουν επτά διπλώματα ευρεσιτεχνίας, 10 πνευματικά δικαιώματα λογισμικού, δύο εταιρικά πρότυπα. Μεταξύ τους, Kaixiang «έξυπνο τμήμα φορτίων,» επιστήμης και τεχνολογίας εναλλασσόμενου ρεύματος γεννητριών δύναμης θαλάσσιο επαρχίας Hebei έχει ονομαστεί τα διεθνή προηγμένα επιστημονικά και τεχνολογικά επιτεύγματα επιπέδων, το φορτίο επιχειρηματικού τυποποιημένο «ξηρό εναλλασσόμενου ρεύματος» για να αναβαθμίσει το βιομηχανικά τυποποιημένο από το Υπουργείο δημοσιότητας.

Η τεχνολογία Kaixiang ειδικεύεται στο ευφυές σύστημα δοκιμής γεννητριών, το ξηρό φορτίο HV/των MV, το ενδιάμεσο φορτίο στρατιωτικά, το φορτίο RLC, μη γραμμικά φορτία RCD, ανίχνευση ανανεώσιμης ενέργειας, έξυπνο πλέγμα - η ανάπτυξη του μικροϋπολογιστής-πλέγματος που εξετάζει και εξοπλισμός κατασκευής. Τα προϊόντα έχουν χρησιμοποιηθεί ευρέως στο ναυπηγείο Jiangnan, το ναυπηγείο Huangpu, το ναυπηγείο Hudong, CNOOC, την πετρελαιοφόρο περιοχή Shengli, CICC, τη ζωή Taikang, τη China Mobile, το CNR, τη ηλεκτρική δύναμη του Πεκίνου, το Τεχνολογικό Ινστιτούτο του Πεκίνου, και άλλες διάσημες επιχειρήσεις, όργανα, αλλά και εξαγωγή στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιαπωνία, την Κορέα, την Αυστραλία, τη Σιγκαπούρη, την Ταϊλάνδη και άλλες υπερπόντιες αγορές. Αυτήν την περίοδο, υπάρχουν πάνω από 20.000 μονάδες φορτίων KaiXiang σε ένα με καλή λειτουργία σπίτι και στο εξωτερικό.

Το φορτίο KaiXiang μπορεί να εφαρμοστεί στη ναυπηγική, το πετρέλαιο, τις παράκτιες πλατφόρμες, τα κέντρα δεδομένων, τα δίκτυα επικοινωνιών, οικονομικός, στρατιωτικός, τα όπλα, τον κινητό σταθμό παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος, την ασφάλεια εγκαταστάσεων παραγωγής ενέργειας, τη μαζική μεταφορά, την αεροπορία, το αεροδιάστημα, τη ανανεώσιμη ενέργεια, το έξυπνο πλέγμα - μικροϋπολογιστής-πλέγμα, τους διακόπτες οργάνων, την έρευνα και τη διδασκαλία καθώς επίσης και την ηλεκτρική διαχείριση χρέωσης οχημάτων και άλλους τομείς. Μπορέστε να παρέχετε στους χρήστες το σχέδιο, την κατασκευή, την εγκατάσταση, την ανάθεση, την κατάρτιση, τη συντήρηση της πλήρους υπηρεσίας, καθώς επίσης και του cOem, της μίσθωσης και των επιτόπιων εξεταστικών υπηρεσιών.

Η τεχνολογία Kaixiang στο ναυπηγείο Keppel ανέπτυξε το 2006 μια αίσθηση του φορτίου αντίστασης ένας-2926kVA είναι το πρώτο υψηλής ισχύος θαλάσσιο ξηρό φορτίο εναλλασσόμενου ρεύματος

το 2009 αναπτύχθηκε από τις γεννήτριες ναυπηγείων AC690V-14700K Huangpu που το ευφυές σύστημα δοκιμής ήταν ο μεγαλύτερος ναυτιλιακός εξοπλισμός δοκιμής ικανότητας συνόλου γεννητριών της χώρας

2009 η επιχείρηση Zhejiang ανέπτυξε το υψηλής ισχύος υψηλής τάσεως φορτίο AC10.5kV-1760kW εναλλασσόμενου ρεύματος είναι πρώτη άμεση δοκιμή της Κίνας του υψηλής ισχύος υψηλής τάσεως ξηρού φορτίου γεννητριών

Το αναπτυγμένο AC390-12088K Jiangnan ναυπηγείων το 2010 σύστημα δοκιμής γεννητριών ευφυές είναι ένα ξηρό φορτίο στη θαλάσσια ναυτική αρχική εφαρμογή.

Τεχνολογία Kaixiang «ποιότητα-προσανατολισμένη στον, στο σκοπό πελατών πρώτα», «επαγγελματισμός, αντικειμενικότητα, καινοτομία, αποδοτικότητα» ως έννοια. Μέσω των προσπαθειών μας, που στοχεύουν στη δημιουργία περισσότερης αξίας για τους χρήστες. Ελπίζουμε ειλικρινά να συνεργαστούμε με όλους τους φίλους κοινωνικών τάξεων, ομο-φύλακας της ηλεκτρικής ασφάλειας, για να καταστήσουμε τη ζωή καλύτερη!

Στοιχεία επικοινωνίας
Hebei Kaixiang Electrical Technology Co., Ltd

Τηλ.:: 86-311-85138355

Φαξ: 86-311-85138330

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)